Over ons

Jurgen Opreel

Jurgen Opreel, btw-adviseur sinds 1996, heeft een jarenlange ervaring in de btw-materie opgebouwd. Jurgen is spreker op tal van btw-seminaries, prof btw aan de Fiscale Hogeschool in Brussel, geeft interne bedrijfsopleidingen, is auteur van vele publicaties inzake btw, waaronder het jaarlijks btw-jaaroverzicht en regelmatige bijdragen in Fiscale Actualiteit. Daarnaast is Jurgen ook actief als spreker inzake btw op internationale conferenties. Hij volgt dan ook dagdagelijks de evoluties in de btw-materie, zowel nationaal als internationaal.

jurgen@btw-lijn.be +32 (0)477 70 04 92

Erik Bauwens

Erik Bauwens heeft na zijn 20 jaar ervaring bij de btw-administratie als fiscaal deskundige, verificateur, hoofdcontroleur en inspecteur op plaatselijke btw-controlekantoren, maar ook op de Centrale Administratie te Brussel, de stap gezet naar de advisering. Gedurende 10 jaar als btw-adviseur bij Arthur Andersen en Deloitte, waar hij ook meewerkte aan diverse publicaties en seminaries.

erik@btw-lijn.be +32 (0)495 59 49 62

Rob Van Den Plas

Rob Van Den Plas startte zijn carrière als btw-expert in 1996, eerst bij een internationaal advocatenkantoor, later bij Arthur Andersen/Deloitte waar hij werkzaam was tot eind 2013. Hij heeft meer dan 17 jaar btw-ervaring op het vlak van advisering, planning en herstructureringen, op nationaal en internationaal vlak voor zowel ondernemingen als publieke instellingen, overheidsbedrijven en non-profitorganisaties. Rob is regelmatig spreker over diverse btw-onderwerpen op seminaries en opleidingen en doceert aan de KHL.

rob@btw-lijn.be +32 (0)496 57 48 82

Steven Didden

Steven bouwde de afgelopen 15 jaren heel wat relevante btw-ervaring op bij Deloitte, met een bijzondere focus op de te vervullen btw- en Intrastat-verplichtingen in België alsook in de andere EU Lid-Staten. Hij assisteerde heel wat ondernemingen, gaande van KMO’s tot multinationale ondernemingen, bij tal van btw-problematieken.

steven@btw-lijn.be +32 (0)499 58 54 70

Bert Nijsten

Bert Nijsten werkte tot 2013 bij de btw-administratie waar hij zijn carrière als eerst aanwezend inspecteur afsloot om het team van De btw-lijn te vervoegen. Naast het adviseren van accountants en boekhouders is Bert eveneens spreker op opleidingen en seminaries.

bert@btw-lijn.be +32 (0)498 77 63 23

Katrien Van den Bulck

Katrien Van den Bulck studeerde in 2012 af als master in de rechten aan de Universiteit Gent, waarna zij haar master in de fiscaliteit behaalde aan de ULB. Tot eind 2015 was zij vervolgens werkzaam bij de btw-afdeling van Deloitte en werkte zij mee aan uiteenlopende projecten. Sinds 2016 maakt zij deel uit van De btw-lijn waar zij haar verworven kennis stelselmatig met de nodige praktijkervaring aanvult.

katrien@btw-lijn.be +32 (0)474 42 68 67