Over ons

Jurgen Opreel

Jurgen Opreel, btw-adviseur sinds 1996, heeft een jarenlange ervaring in de btw-materie opgebouwd. Jurgen is spreker op tal van btw-seminaries, prof btw aan de Fiscale Hogeschool in Brussel, geeft interne bedrijfsopleidingen, is auteur van vele publicaties inzake btw, waaronder het jaarlijks btw-jaaroverzicht en regelmatige bijdragen in Fiscale Actualiteit. Daarnaast is Jurgen ook actief als spreker inzake btw op internationale conferenties. Hij volgt dan ook dagdagelijks de evoluties in de btw-materie, zowel nationaal als internationaal.

jurgen@btw-lijn.be +32 (0)477 70 04 92

Erik Bauwens

Erik Bauwens heeft na zijn 20 jaar ervaring bij de btw-administratie als fiscaal deskundige, verificateur, hoofdcontroleur en inspecteur op plaatselijke btw-controlekantoren, maar ook op de Centrale Administratie te Brussel, de stap gezet naar de advisering. Gedurende 10 jaar als btw-adviseur bij Arthur Andersen en Deloitte, waar hij ook meewerkte aan diverse publicaties en seminaries.

erik@btw-lijn.be +32 (0)495 59 49 62

Rob Van Den Plas

Rob Van Den Plas startte zijn carrière als btw-expert in 1996, eerst bij een internationaal advocatenkantoor, later bij Arthur Andersen/Deloitte waar hij werkzaam was tot eind 2013. Hij heeft meer dan 17 jaar btw-ervaring op het vlak van advisering, planning en herstructureringen, op nationaal en internationaal vlak voor zowel ondernemingen als publieke instellingen, overheidsbedrijven en non-profitorganisaties. Rob is regelmatig spreker over diverse btw-onderwerpen op seminaries en opleidingen en doceert aan de KHL.

rob@btw-lijn.be +32 (0)496 57 48 82

Steven Didden

Steven bouwde de afgelopen 15 jaren heel wat relevante btw-ervaring op bij Deloitte, met een bijzondere focus op de te vervullen btw- en Intrastat-verplichtingen in België alsook in de andere EU Lid-Staten. Hij assisteerde heel wat ondernemingen, gaande van KMO’s tot multinationale ondernemingen, bij tal van btw-problematieken.

steven@btw-lijn.be +32 (0)499 58 54 70

Bert Nijsten

Bert Nijsten werkte tot 2013 bij de btw-administratie waar hij zijn carrière als eerst aanwezend inspecteur afsloot om het team van De btw-lijn te vervoegen. Naast het adviseren van accountants en boekhouders is Bert eveneens spreker op opleidingen en seminaries.

bert@btw-lijn.be +32 (0)498 77 63 23